Offerte aanvragen

Asbestsanering in Rotterdam en omgeving

Een bedrijf gespecialiseerd in Asbestsanering in Rotterdam nodig? Wanneer u op zoek bent naar een specialist in verwijdering en sanering van asbest, verwijdering van chroom-6 en keramisch wol, bent u bij DCC aan het goede adres!

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf in Rotterdam en bieden alle diensten aan die bij het slopen, monteren/demonteren, vervoeren, saneren, en bouwrijp maken van een terrein komen kijken. U heeft met ons één aanspreekpunt voor uw hele project.

 

Industriële asbestsanering in Rotterdam en omgeving

Heeft u een sloopproject in een industriegebied in Rotterdam of omgeving? Het is dan belangrijk om extra rekening te houden met de veiligheid, milieu en gezondheid. Daarbij is efficiëntie erg belangrijk, omdat er veel processen en hoge veiligheidseisen zijn waar rekening mee gehouden dient te worden. DCC heeft jarenlange ervaring met verschillende type sloopprojecten en is daarmee ook specialist in asbestsanering in Rotterdam.

 

Verwijderen van asbest in Rotterdam

Asbest kan een grote impact hebben op een sloopproject. Omdat je asbest op de meest uiteenlopende plekken in bijvoorbeeld fabrieken, installaties, centrales en op schepen kan tegenkomen, is het verstandig om de inventarisatie door een professional uit te laten voeren.

Asbestsanering in de omgeving van Rotterdam moet natuurlijk veilig gebeuren. Het is immers schadelijk voor de gezondheid. Daarom kunnen wij zowel de sanering als de constatering uitvoeren. Met behulp van volgelaatsmaskers, overalls, adembescherming, materiaal om een werkgebied in te richten en de nieuwste technieken, voeren wij geheel veilig al de werkzaamheden uit.

 

Keramisch wol verwijderen in omgeving Rotterdam

Nadat keramisch wol blootgesteld is aan hoge temperaturen, kan het schadelijke effecten hebben en zich gedragen als asbest. Bij constatering door ons is het daarom belangrijk dat keramische wol ook als asbest wordt behandeld om de gezondheid van medewerkers en het milieu te waarborgen. Voor keramische wol is nog geen duidelijke wet- en regelgeving. Maar wij zijn er tijdens onze werkzaamheden wel alert op en geven er duidelijk waarschuwingen vooraf.

 

Chroom 6 in omgeving van Rotterdam

Chroom 6 is bij het grote publiek wel bekend door de toepassing op militaire voertuigen of treinen van de Nederlandse Spoorwegen. In vaste vorm kan chroom 6 geen kwaad. Maar net als keramische wol en asbest kunnen fijnstofdeeltjes van chroom 6 serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee brengen. Ook op Chroom 6 zijn wij alert en geven duidelijke waarschuwingen af wanneer dit geconstateerd wordt.

 

Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Ieder asbestsanering project in Rotterdam en omgeving ondergaat voordat de werkzaamheden van start gaan, een Taak Risico Analyse (TRA). Hierin worden de mogelijke risico’s in kaart gebracht om zo ook voor afwijkende werkzaamheden en projecten zo veilig mogelijke arbeidsomstandigheden te creëren. Na deze risico inventarisatie wordt het geëvalueerd hoe er met elk risico omgegaan dient te worden. Dit wordt een in plan van aanpak – oftewel sloopplan – vastgelegd.

 

DCC: uw asbestsanering, efficiënt uitgevoerd in Rotterdam

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat we elk project zo efficiënt mogelijk doorlopen. En onze ervaring zorgt er voor dat wij kunnen inzoomen op een project en snel in staat zijn om pijnpunten bloot te leggen waardoor onnodige vertragingen binnen uw project voorkomen kunnen worden.

 

Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 85 201 87 26 of stuur een mailtje naar info@dcc-eu.com.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?