Asbestsanering uitbesteden in Hulst? DCC is uw specialist

Waarom asbestsanering laten uitvoeren in Hulst?

Asbest saneren is in sommige gevallen noodzakelijk. Zo komt het voor dat bij grote sloopprojecten zoals elektriciteitscentrales, ziekenhuis complexen en chemische- en petrochemische installaties, maar ook bij grote projecten als fabrieksstops kan asbest voorkomen. DCC is dan uw specialist in het saneren van asbest in Hulst en omgeving.   

Wie is DCC: de asbestsaneerder van Hulst?

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf en bieden alle diensten aan die te maken hebben met circulair slopen, monteren & demonteren, vervoeren, saneren, en het bouwrijp maken van een terrein. Zo zijn wij één aanspreekpunt voor het saneren van asbest en uw sloopproject in Hulst.

Wij kunnen u goed adviseren voor het saneren van asbest. Ook kunt u gebruik maken van onze andere diensten: restwaarde bemiddeling, circulair sloopwerk, montage & demontage en hijswerkzaamheden. Zo bedienen wij niet alleen de industriële markt, maar ook de binnenstedelijke markt. Wij zijn dus ook actief op het gebied van asbestsanering voor verschillende soorten sloop en asbest projecten in Hulst.

De voordelen van asbestsanering in Hulst door DCC

De voordelen van asbestsanering door DCC in Hulst zijn: 

  • Wij bieden alle diensten aan om asbest te saneren in Hulst
  • Door onze korte lijnen, persoonlijke aanpak en werkwijze kunnen wij uw project zo efficiënt mogelijk doorlopen
  • Wij zijn een multidisciplinair bedrijf en één aanspreekpunt voor uw project
  • Zo kunnen wij pijnpunten eerder zien en daar direct naar handelen om eventuele vertragingen te voorkomen

Heb je een vraag over het uitbesteden van asbestsanering?

Neem contact met ons op

Asbestsanering voor particulieren

Wij saneren ook asbest bij particulieren door heel Nederland, en dus ook bij u in Hulst. Wij kunnen u als consument helpen met het saneren van asbest bij onder andere uw huis en/of schuur. Vaak komt asbest voor in huizen die gebouwd zijn voor 1994. Als u gaat verbouwen of slopen kan er asbest vrij komen, dit is zeer schadelijk voor uw gezondheid. 

Asbestsanering voor bedrijven

Asbestsanering is niet alleen belangrijk voor particulieren. Asbestsanering projecten komen ook voor bij bedrijven in Hulst en omgeving. Zo heeft u bijvoorbeeld een oude fabriek gekocht om daar een nieuwe woningcomplex te bouwen. Dan kunt u asbest tegenkomen. Wij kunnen uw project goed begeleiden omdat wij een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u sloopwerken en het eventueel saneren van asbest onder één dak. 

Subsidie voor asbestsanering in Hulst

Alleen ondernemers krijgen een subsidie voor asbestsanering. Als ondernemer kun je geld besparen door de MIA en de VAMIL. Door de MIA kunt u 36% terug krijgen van uw investering. Een groot deel wordt vergoed door de overheid, en dat is voor ondernemers erg fijn. 

Naast de MIA kunt u ook gebruik maken van de VAMIL. Als u voor hen kiest kunt u zelf bepalen wanneer u de kosten betaalt. U krijgt dan tot 25% terug van de staat. Zo hoeft u zelf maar 75% te betalen. U kunt uw investeringskosten dus verspreiden over een langere periode. 

U heeft de keuze uit twee verschillende subsidies voor het saneren van asbest.

Wat zijn de kosten van asbestsanering in Hulst

Wij voeren grote sloopprojecten uit zoals bij elektriciteitscentrales, ziekenhuis complexen en chemische- en petrochemische installaties, maar ook bij grote projecten als turn-arounds en fabrieksstops. Dan kan het voorkomen dat er asbest aanwezig is. Wij kunnen als multidisciplinair sloopbedrijf deze asbest zelf saneren. 

Komt u zelf asbest tegen tijdens een project? Ook dan kunnen we u helpen met de sanering van asbest. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor advies naar 085 201 87 26