Asbest verwijderen in Delft? DCC is uw specialist

Waarom asbest laten verwijderen in Delft?

Asbest verwijderen is in sommige gevallen noodzakelijk. Zo komt het voor dat bij grote sloopprojecten in de omgeving van Delft zoals elektriciteitscentrales, ziekenhuis complexen en chemische- en petrochemische installaties, maar ook bij grote projecten als fabrieksstops kan asbest voorkomen. DCC is dan uw specialist in het verwijderen van asbest bij u op locatie in Delft.   

Wie is DCC: de asbestverwijderaar voor Delft?
De voordelen van asbest laten verwijderen in Delft door DCC

Wie is DCC: de asbestverwijderaar voor Delft?

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf uit Rotterdam en bieden alle diensten aan die te maken hebben met circulair slopen, monteren & demonteren, vervoeren, saneren, en het bouwrijp maken van een terrein. Zo zijn wij één aanspreekpunt voor uw project. Als asbestverwijderaar hebben wij projecten door heel Nederland, en dus ook in Delft.

Wij kunnen u goed adviseren voor het verwijderen van asbest. Ook kunt u gebruik maken van onze andere diensten: restwaarde bemiddeling, circulair sloopwerk, montage & demontage en hijswerkzaamheden. Zo bedienen wij niet alleen de industriële markt, maar ook de binnenstedelijke markt. Ook voor het verwijderen van asbest in plaatsen als Delft.

De voordelen van asbest laten verwijderen in Delft door DCC

De voordelen van asbest verwijderen door DCC in Delft zijn: 

  • Wij bieden alle diensten aan om asbest te verwijderen in Delft en omgeving.
  • Door onze korte lijnen, persoonlijke aanpak en werkwijze kunnen wij uw project zo efficiënt mogelijk doorlopen.
  • Wij zijn een multidisciplinair bedrijf en daarom kunnen wij één aanspreekpunt voor uw project aanbieden.
  • Onze ervaring zorgt ervoor dat wij snel kunnen inzoomen op uw project en kunnen daarom pijnpunten snel blootleggen. Zo voorkomt u onnodige vertragingen binnen uw project.
Wat zijn de kosten van asbest laten verwijderen in Delft?

Asbest verwijderen voor particulieren

Wij verwijderen ook asbest bij particulieren door heel Nederland, en dus ook bij u in Delft. Wij kunnen u als consument helpen met het verwijderen van asbest bij onder andere uw huis en/of schuur. Vaak komt asbest voor in huizen die gebouwd zijn voor 1994. Als u gaat verbouwen of slopen kan er asbest vrij komen, dit is zeer schadelijk voor uw gezondheid. 

Asbest verwijderen voor bedrijven

Asbest verwijderen is niet alleen noodzakelijk bij particulieren. Asbest verwijderen voor bedrijven komt ook voor in Delft en omgeving. Zo heeft u bijvoorbeeld een oud bedrijfspand gekocht om daar een nieuw kantoorcomplex te bouwen. Dan kunt u worden geconfronteerd met asbest. Wij kunnen uw project goed begeleiden, omdat wij een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u sloopwerken en het eventueel verwijderen van asbest onder één dak. 

Subsidie voor het verwijderen van asbest in Delft

Subsidie voor het verwijderen van asbest in Delft

Alleen ondernemers krijgen een subsidie voor het verwijderen van asbest. Als ondernemer kun je geld besparen door de MIA en de VAMIL. Door de MIA kunt u 36% terug krijgen van uw investering. Een groot deel wordt vergoed door de overheid, en dat is voor ondernemers erg fijn. 

Naast de MIA kunt u ook gebruik maken van de VAMIL. Als u voor hen kiest kunt u zelf bepalen wanneer u de kosten betaalt. U krijgt dan tot 25% terug van de staat. Zo hoeft u zelf maar 75% te betalen. U kunt uw investeringskosten dus verspreiden over een langere periode. 

U heeft de keuze uit twee verschillende subsidies voor het verwijderen van asbest.

Wat zijn de kosten van asbest laten verwijderen in Delft?

Wij voeren grote sloopprojecten uit zoals bij elektriciteitscentrales, ziekenhuis complexen en chemische- en petrochemische installaties, maar ook bij grote projecten als turn-arounds en fabrieksstops. Dan kan het voorkomen dat er asbest aanwezig is. Wij kunnen als multidisciplinair sloopbedrijf deze asbest zelf verwijderen. 

Komt u zelf asbest tegen tijdens een project? Ook dan kunnen we u helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor advies naar 085 201 87 26

Waarom asbest laten verwijderen in Delft?